Välkommen till Två öar - Två vänner!!

Välkommen till vår design- och inredningsbutik i Lokrume, Gotland. Vi säljer vackra och praktiska ting för hus och själ. Inredning, design, konsthantverk och accessoarer blandas i en härlig symfoni av färg, kvalitet och känsla. När vi kan kombinera det vackra med ett Fair Trade och ekologiskt tänkande blir vi lyckliga.

Vår sommaröppna butik finner ni i ett underbart vackert gårdshus i Lokrume, ca 20 minuter norr om Visby på väg mot Fårösund.
För öppettider - se appen Öppet Gotland (visar alla öppna butiker, restauranger, fik, loppisar etc. utifrån din postion på Gotland - smart!) eller vår facebook-sida.

Välkomna! Pia och Lillemor

Inredning, design Gotland Vår butik i Lokrume, Gotland
Julmys i Lokrume Julmys i Lokrume

Nyheter

 • Vi ses igen 2021!

  Som ni säkert förstått så blir det ingen öppning av butiken denna säsong, Vi satsar isället på att få se er sommaren 2021. Välkomna då! önskar Lillemor och Pia.

  2020-08-02 17:46
 • Osäkert om sommarsäsongen

  Vi hade planerat en kort öppet-säsong i år för att sälja ut hela butiken, men i och med reserestriktioner och omsorg om alla våra medmänniskor är vi i dagsläget väldigt osäkra om vi öppnar alls i sommar. Troligen hoppar vi över denna sommar och siktar på 2021. Ändras våra planer kommer vi givetvis att meddela det här och på Facebook. Allt gott önskar Lillemor och Pia

  2020-05-24 09:26
 • Vi öppnar imorgon söndagen 23/6!!

  Vi öppnar imorgon söndagen 23/6!!

  Äntligen! Imorgon öppnar vi upp gårdshuset igen för denna sommarsäsong! Lite nytt och fint samt bra priser på tidigare varor utlovas! Välkomna!!

  önskar Lillemor och Pia

  2019-06-22 14:05
 • Sommarsäsong 2019!

  Sommarsäsong 2019!

  Nu närmar sig sommaren och säsongen för vår lilla buitk! Vi siktar på att öppna butiken den 23 juni. Återkommer med närmre besked när vi närmar oss. Använd gärna appen Öppet Gotland för information om öppettider.
  Skall bli härligt att ses igen!

  Välkomna önskar Lillemor och Pia

  2019-06-09 13:57